facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Això del XXIV Capítol, ¿què és?

Cap a la primavera un grup de religioses de la Sagrada Família d’Urgell, triades per la resta de germanes, es van reunir a la comunitat de Peñagrande (Madrid) per analitzar juntes on estaven, cap a on van i què ens explicarien als altres quan acabessin.

Es van trobar elles soles? No, sabien que l’Esperit bufaria fort sempre que elles es deixessin omplir de la seva companyia.

I què va passar? Doncs que van acabar al cap d’uns dies amb ganes d’explicar-nos que, de manera renovada, elles OPTEN PER LA VIDA i ens animen a tots els altres, als qui d’una manera o altra compartim la seva missió al món, a fer el mateix.

Això és el que està passant aquests darrers mesos després de l’estiu en molts dels nostres centres. Les religioses ens estan visitant un a un per transmetre’ns que continuen més animades que mai, amb les idees molt clares, i que fer realitat el missatge de l’Evangeli a l’estil de la Mare Janer no és fàcil, però val molt la pena. Per tot això, els nostres centres educatius (i també els assistencials) són llocs en què, per sobre de tot, volem acollir i tenir cura de totes les mostres de vida que ens trobem.

Per a aquest període, la germana Laura Garione ha estat triada com a Superiora General de l’Institut de la SFU.

· Presentació a El Masnou

· Presentació a Lleida

· Presentació a Andorra

· Presentació a Sabadell

· Presentació a Matadepera

· Presentació a Viladecans

Gobierno General elegido en el XXIV capítulo de la SFU

Hermana Victoria Bertrán, delegada de la zona de Cervera, presentando las conclusiones del XXIV capítulo en El Masnou